2009-08-21

Švč. Merg. Marijos Paslaptingosios Rožės apsireiškimai



 VIRGEN ROSA MÍSTICA


Viešpaties pagarbinimas (per Švč. M. Mariją - Paslaptingąją Rožę)

Šlovė Tau, Amžinasis Valdove, Gyvasis Dieve, visada Esantis. Rūstusis ir Teisingasis Teisėjau, Gerasis ir Gailestingasis Tėve ! Būk amžinai garbinamas ir šlovinamas bei didingas per spinduliuojančią Savo Dukrą, Paslaptingąją Rožę, mūsų stebuklingąją Motiną !
Šlovė Tau, paaukotas Dieve-Žmogau, praliejęs Savo Kraują. Avinėli, Taikos ir Ramybės Karaliau, Gyvybės Medi;  Tu - mūsų Galva, Vartai į Tėvo Širdį, amžiams gimęs iš Gyvojo Dievo, Tu viešpatauji su Tėvu ir Šventąją Dvasia per amžius ! Tebūnie amžinai Tavo valdžia, karaliavimas, didybė, garbė ir atpirkimas per Tavo Nepalytėtąją Gimdytoją, Paslaptingąją Rožę, mūsų stebuklingąją Motiną !
Šlovė Tau, Amžinoji Dvasia, nuolat skleidžianti šventumą ir nuo amžių pradžios veikianti Dievuje ! Tu - ugninis Srautas iš Tėvo į Sūnų; Tu - siautėjanti Audra, kuri įlieja jėgos, šviesos ir karščio į visas Amžinojo Kūno dalis; Tu - amžinoji Meilės Ugnis, įkvėpianti Dievo Dvasią gyviesiems; Tu - nuostabus liepsnos Tiltas iš Amžinai Esančiojo į mirtinguosius ! Tebūnie amžina Tavo galybė, didybė ir grožis per Tavo žvaigždėmis vainikuotąją Sužadėtinę, Paslaptingąją Rožę, mūsų stebuklingąją Motiną ! Amen.


Marijos Paslaptingosios Rožės apsireiškimai (2)
“Melstis… (valandėlę ji stabtelėjo) atgailauti… Tai reiškia, kad kiekvieną dieną visus mažus kryželius ir darbus reikia aukoti atgailos dvasia”.



Mano Dieviškasis Sūnus yra meilė… Pasaulis ritasi į pražūtį: nes aš dar išmeldžiau pasigailėjimą ir todėl Jis dar kartą atsiuntė mane į Montichiarį paskleisti Jo meilės malonių. Žmonijai išgelbėti reikia maldos, aukos, atgailos!


Mano Jėzau, pasigailėk! Atleisk mums mūsų nuodėmes.


Komentarų nėra: